Dorpsplatform Dreumel

Oproep aan de jeugd in Dreumel; Bijeenkomst JOP’s

Bijeenkomst JOP’s (jongerenontmoetingsplekken)

Datum: woensdag 20 maart a.s.
Tijd; vanaf 17.30 uur tot ca. 20.00 uur
Locatie: VTC in Wamel

Eind januari is door het college van burgemeester en wethouders besloten dat er in de gemeente West Maas en Waal twee plekken komen waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Eén in Beneden-Leeuwen en één in Dreumel. In maart gaat het aangestelde projectbureau en de gemeente graag met jongeren hierover verder in gesprek.
In gesprek met jongeren

Om tot een geschikte vorm en locatie te komen voor de jongerenontmoetingsplekken (JOP’s) gaat de gemeente graag in gesprek met jongeren. Belangrijk is dat de plek aansluit bij de behoefte van de jongeren. Zodat de jongeren een gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel krijgen over de plek. Het projectbureau verzorgt de bijeenkomst. Ze doen dit in samenwerking met de gemeente en de jongerenwerker van de welzijnsorganisatie Sociom.

Bijeenkomst in VTC Wamel
De bijeenkomst voor jongeren is op woensdag 20 maart in het VTC Wamel. Deze locatie is gekozen omdat het tussen Dreumel en Beneden-Leeuwen in staat. Niet alleen jongeren uit Dreumel of Beneden-Leeuwen mogen gebruik maken van de JOP’s. De plekken zijn ook bedoeld voor jongeren uit andere dorpen. De bijeenkomst start met een frietje en een snack om 17.30uur. Om 18.00 uur begint het inhoudelijke deel. Om 20.00 uur ronden we af

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud